Kylätori

Tällä sivulla julkaistaan kylän asukkaiden ilmoituksia tavaroista ja palveluksista, joita he haluavat myydä, ostaa tai kierrättää. Ilmoituksen voi lähettää "Yhteydenotot" valikon kautta.


 

Myydään


Väärinmajassa luonnonmukaisesti viljeltyä valkosipulia kuivattuna tai marinoituna ja maa-artisokkaa pakastettuna soseena sekä suppilovahveroita kuivattuna.
Tied. 044-2188086/Liisa tai sähköpostitse asikainen.liisa@outlook.comOstetaan

Paula Lähteinen haluaa ostaa hyväkuntoisen kirjan "Vanhaa Väärinmajaa". Tarjoa sähköpostitse paula.lahteinen ( @ ) fimnet.fiKaivataan tarinoita ja kuvia

Ideana on kerätä aineistoa jokaisesta Väärin talosta ja töllistä, siis kaikista Alaväärin, Ylä-Väärin, Hyyrylänkylän ja Hanho-Korpulankulman asumuksista. Siihen tarvitsemme kaikki mahdolliset talteenottajat. Faktat, jotka allekirjoittanut on kaivanut kirkonkirjoista, kylätoimikunnalla jo olevat kuvat ja tämä keräämällä saatava materiaali kootaan kirjaksi tai kirjoiksi ja sitä liitetään Väärinmajan historiaan tälle kotisivullemme.
Kun sulle tulee mieleen vanhoja juttuja, ehkä täältä jo menneiden kertomuksia tai löydät vanhoja lehtileikkeitä, tai kuvia, mitä vaan asiaan liittyvää, pistä ne erilleen. Kerää näin pikkuhiljaa omaa vanhojen asioiden arkistoa. Pistetään sitten päät yhteen, niin syntyy jotakin, varmasti.

Kiitos teille kaikille, joiden materiaali on jo täällä! Ja kiitos teille, jotka olette vieneet sanaa eteenpäin niillekin, jotka eivät ole netin tavoitettavissa!
Te olette lisänneet uskoa tähän yritykseen, että voimme sanoa uuden vaiheen alkaneen.
Asikaisen Liisa, yhteystiedot tuolla ylhäällä
P.S. Kyläluutien materiaalia emme käytä ilman asianomaisilta saatua lupaa.